אומנם סושי הוא מאכל מהמזרח הרחוק שאנו מכירים היטב והוא לא ממש מתחבר לנו עם קטגוריית הקינוחים, אבל התשובה היא שכן יש קשר ביניהם. כיום בתי מלון בישראל יכולים להגיש בתפריט הקינוחים שלהם סושי פירות מתוק ונהדר. קינוח במלונות בצפון תמיד מאפשר גיוון ומשחק ורצוי מדי פעם לרענן את התפריט הקיים. ואם עוד לא שמעתם דבר על הקינוח הנפלא הזה – הכל כאן לפניכם. בקצרה נפתח ונאמר שהוא מאוד קל להתאמה לקהלים שונים, הוא קליל ומזמין ויש לו עוד רשימת יתרונות ארוכה.
אילו פירות בסושי
קינוח במלונות של סושי פירות מאפשר לכם לבחור את סוגי הסושי שתרצו. יש למשל סושי פרי הדר ויש סושי קוקוס-אננס. יש סושי פירות אדומים וקצפת ויש סושי של מגוון פירות העונה. יש רול פירות יבשים ויש סושי של פרי מסוים נבחר למשל תותים. כדאי מאוד לבחור כמה תתי מנות של הסושי וכך תגישו לאורחים מספר אפשרויות של רול סושי לבחירה. כמובן שיש כאן אפשרויות רבות לקהל הטבעוני. למשל רול סושי טרופי במלית של קרם קוקוס. מדובר בקינוח שאינו חלבי, הוא מתאים מאוד לטבעוניים וגם לקהל שומר הכשרות. הקינוח הזה מדבר לכולם, ילדים ומבוגרים אוהבים אותו, והוא לא כבד בבטן. ניתן גם לשלב עבור אירועים מסוימים יין פירות לצד הסושי, למשל עבור אירועים עסקיים או מסיבות המתקיימות בבית המלון. קשת האפשרויות כאן היא רחבה מאוד.
אילו תוספות בסושי
התוספות אשר ניתן לשלב ליד הסושי הן כדורי גלידה מבוססי שמנת, פירות או חלב סויה למשל. אפשרות אחרת שלא כוללת גלידה היא סירופ חם על הסושי, אגוזים קצוצים או ריבות שונות. ניתן גם לשפד את חתיכות הסושי המתוק ולהגיש שיפודים בתוך סלסלה מעוצבת. אפשרות אחרת היא לבנות מחתיכות הסושי צורה מסוימת – למשל סיפרת גיל בימי הולדת. כמו שאתם כבר מבינים מבחר האפשרויות עבור סושי פירות בבתי מלון, כמו כן היצירתיות כאן הם רחבים ביותר, תוכלו לבצע התאמות שונות, לבחור אספקה טרייה מדי יום של סושי מתוק וטעים, ותוכלו לבחור בדיוק את הפירות שאתם מעדיפים לתפריט בית המלון שלכם.